Behandling mot dubbelhaka

Mot dubbelhaka

Det behöver inte vara nödvändigt med ett kirurgiskt ingrepp för att få bort fettet under hakan. Det finns naturliga prisvärda lösningar som kan ge dig en bra åtstramande effekt och detta till en vettig kostnad.

Många får dubbelhaka

Men är det verkligen så farligt med en liten dubbelhaka? När vi blir äldre så blir huden slappare och många får lite extra hud under hakan och en dubbelhaka blir synlig. En annan vanlig orsak kan vara att man har ökat kraftigt i vikt, detta ger en slappar hud runt hak partiet och övriga kroppen.

Vill du finna mer läsning och vettiga övningar och behandlingar mot dubbelhaka kan du läsa mer om att bli av med dubbelhaka

Börja motionera

om du tror att det är en vikt ökning som är din orsak till din dubbelhaka så är den enklaste lösningen att ändra kosten och börja att träna. Tycker du att träning låter trist så kan du tänka rörelse. försök att röra på dig 30 minuter per dag , en rask daglig promenad kan räcka för att hjälpa dig att påbörja ditt smalare liv.

Enkla tips

Gå av bussen ett par stationer tidigare när du åker hem från jobbet. Ta alltid trapporna och undvik hissen på väg till arbetet. Att cykla till jobbet är även det en skön och enkel motion som ger dig daglig träning och frisk luft. Kanske kan du ta en skön promenad på lunchen med en arbetskollega? Dessa enkla tips kan passa dig som inte tycker om att besöka gymmet.

Har du fått dubbelhaka

Varför får man dubbelhaka?

Den främsta orsaken är att man går upp i vikt, detta kan medföra att man får ett rundare ansikte och även att man får  ett ökat fettlager under hakan. Ärftlighet är också ganska vanligt. Om dina äldre släktingar har dubbelhaka så är risken stor att även du drabbas. Men en dubbelhaka är inte hela världen, många bär den med stolthet och inser att det är en del av åldrandet. Men om du verkligen lider av den så kanske du vill försöka att motverka problemet.

Övningar mot dubbelhaka

Här ser du en film som visar ett par enkla övningar som kan träna käkmuskulaturen och strama åt huden under hakan. Dessa ansiktsyoga  övningar kan kännas lite ovana att testa, så ta det lugnt när du börjar så att du lär dig att genomföra dess övningar mot dubbelhaka korrekt.

Vill du finna naturliga behandlingar mot dubbelhaka kan du besöka dubbelhaka.nu.

På denna sida finner du krämer och andra produkter  som kan hjälp till att ta bort dubbelhaka utan ingrepp

Det finns effektiva hudkrämer och även andra metoder som kan hjälpa dig att få en vackrare haka naturligt.

Visste du att om du tuggar tuggummi  så ger du dina käkmuskler daglig träning. Detta stärker och trimmar din käkmuskulatur använd sockerfritt tuggummi det stärker dina tänder och kan även ge dig ett vackrare leende.

Fettsugning

Vill man ta bort fettansamling  under hakan ,så är möjligt att genomföra  en fettsugning runt haka/hals det kan ge en  mer tilltalande hak profil.   Detta är ganska dyrt och kostar omkring 20 000kr ca. Så innan du gör detta bör du testa naturliga billigare metoder för att bli av med dubbelhakan. Men tänk på att du duger som du är . Det enklaste du kan genomföra är en liten viktminskning på ett par kilo, det kanske är det enda som krävs.Små dagliga förändringar kan gör en enorm skillnad i längden.

 

Stoppa Håravfall

Motverka att du tappar hår

motverka-att-du-tappar-harMånga kvinnor och män lider av håravfall. Det finns många olika behandlingsmetoder som kan hjälpa till att bromsa en begynnande  hårförlust.

Det första man kan investera i är ett bra schampo som hjälper håret att få rätt förutsättningar och minska risken för DHT.  Ett effektivt schampo kan  minska förekomsten av  DHT i  dina hårsäckar. Det är DHT som tär på håret, gör det svagare och smalare, tills att du börjar  tappa hår.

Här finner du bra information kring hur du kan behandla håravfall naturligt. En receptbelagd behandling mot manligt håravfall är propecia. Denna behandling är enbart till för män. Detta är en dyr behandling. Så det kan vara klokt att titta på billigare lösningar först.  Idag finns  det ett stort urval av produkter för att minska/motverka håravfall samt för att stimulera till ny hårväxt. De finns olika preparat för män och kvinnor då det är skillnad på manligt och kvinnligt håravfall. Det bästa är  att hitta en kombination av flera produkter,. Nyttja ett schampo och balsam anpassade mot håravfall samtidigt som du gör en annan typ av behandling, kanske med laserbehandling för hemma bruk. Det som är bra med en laserkam är att detta endast är en engångskostnad som kan användas under flera år. Det finns laserkammar från 2000kr och uppåt. Du uppnår bäst resultat om du påbörjar en behandling så snart som möjligt.

Ge inte upp, idag kan dem flesta orsaker till hårförlust behandlas effektivt.

Vill du får mer information  kan du besöka https://sv.wikipedia.org