Har du fått dubbelhaka

Varför får man dubbelhaka?

Den främsta orsaken är att man går upp i vikt, detta kan medföra att man får ett rundare ansikte och även att man får  ett ökat fettlager under hakan. Ärftlighet är också ganska vanligt. Om dina äldre släktingar har dubbelhaka så är risken stor att även du drabbas. Men en dubbelhaka är inte hela världen, många bär den med stolthet och inser att det är en del av åldrandet. Men om du verkligen lider av den så kanske du vill försöka att motverka problemet.

Övningar mot dubbelhaka

Här ser du en film som visar ett par enkla övningar som kan träna käkmuskulaturen och strama åt huden under hakan. Dessa ansiktsyoga  övningar kan kännas lite ovana att testa, så ta det lugnt när du börjar så att du lär dig att genomföra dess övningar mot dubbelhaka korrekt.

Vill du finna naturliga behandlingar mot dubbelhaka kan du besöka dubbelhaka.nu.

På denna sida finner du krämer och andra produkter  som kan hjälp till att ta bort dubbelhaka utan ingrepp

Visste du att om du tuggar tuggummi  så ger du dina käkmuskler daglig träning.

Fettsugning

Vill man ta bort fettansamling  under hakan ,så är möjligt att genomföra  en fettsugning runt haka/hals det kan ge en  mer tilltalande hak profil.   Detta är ganska dyrt och kostar omkring 20 000kr ca. Så innan du gör detta bör du testa naturliga billigare metoder för att bli av med dubbelhakan. Men tänk på att du duger som du är . Det enklaste du kan genomföra är en liten viktminskning på ett par kilo, det kanske är det enda som krävs.

 

Stoppa Håravfall

Motverka att du tappar hår

motverka-att-du-tappar-harMånga kvinnor och män lider av håravfall. Det finns många olika behandlingsmetoder som kan hjälpa till att bromsa en begynnande  hårförlust.

Det första man kan investera i är ett bra schampo som hjälper håret att få rätt förutsättningar och minska risken för DHT.  Ett effektivt schampo kan  minska förekomsten av  DHT i  dina hårsäckar. Det är DHT som tär på håret, gör det svagare och smalare, tills att du börjar  tappa hår.

Här finner du bra information kring hur du kan behandla håravfall naturligt. En receptbelagd behandling mot manligt håravfall är propecia. Denna behandling är enbart till för män. Detta är en dyr behandling. Så det kan vara klokt att titta på billigare lösningar först.  Idag finns  det ett stort urval av produkter för att minska/motverka håravfall samt för att stimulera till ny hårväxt. De finns olika preparat för män och kvinnor då det är skillnad på manligt och kvinnligt håravfall. Det bästa är  att hitta en kombination av flera produkter,. Nyttja ett schampo och balsam anpassade mot håravfall samtidigt som du gör en annan typ av behandling, kanske med laserbehandling för hemma bruk. Det som är bra med en laserkam är att detta endast är en engångskostnad som kan användas under flera år. Det finns laserkammar från 2000kr och uppåt. Du uppnår bäst resultat om du påbörjar en behandling så snart som möjligt.

Ge inte upp, idag kan dem flesta orsaker till hårförlust behandlas effektivt.

Vill du får mer information  kan du besöka https://sv.wikipedia.org